Відома українська актриса Ольга Куриленко, яка проживає в Лондоні, захворіла коронавірусом і має головні симптоми недуги - слабкість і температуру. Відповідний пост з'явився в її Instagram.

Скріншот ддопису з Instagram

"Сиджу в ізоляції будинку з діагнозом коронавірус. Вже майже тиждень хворію. Температура і слабкість - мої основні симптоми. Будьте обережні і приймайте це серйозно!" - написала голлівудська зірка.

40-річна актриса Ольга Куриленко народилася в Бердянську (Запорізька область). Свою кар'єру вона починала як модель, після чого перекваліфікувалася в актриси. У січні 2008 року була обрана на роль дівчини Джеймса Бонда в черговому фільмі серіалу про агента 007. Всього Куриленко знялася більш ніж у 20 фільмах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ольга народилася в Бердянську. Відома ролями у фільмах "Кур'єр", "Кімната бажань", "Агент Джонні Інгліш 3.0", "Людина, яка вбила Дон Кіхота", "Сім психопатів", "Квант милосердя".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше