Міністерство інфраструктури продовжить евакуацію громадян України з країн, які уражені епідемією коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на брифінгу представників уряду щодо рейса з українцями, який прибуває з італійського Тревізо, перевізником у якому виступила компанія SkyUp.

"Все змінюється швидко, не щодня і не щогодини, щохвилини змінюються ввідні дані. Ми проговорювали з колегами - працювати будемо по моделі хаба, виберемо 5-6 напрямків, звідки можна буде організувати перевезення", - стверджує міністр.

Евакуація, кадр з відео
Евакуація, кадр з відео

Також Криклій зазначив, що були проведені зустрічі з туристичними операторами щодо найшвидшої евакуації українців.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У міністерстві інфраструктури пообіцяли зробити усе, аби не допустити затримок у транспорті вантажів.

"Світ не був готовий. Але кожну хвилину ми стаємо більш організованими. Три наших міністерства та інші демонструють дуже високий рівень мобілізації", - каже Криклій.

На брифінгу міністр також подякував мобільним операторам, які дозволили безкоштовні дзвінки з роумінгу на гарячі лінії посольств України і доклали зусиль у інформуванні українців про карантинні заходи.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус перетворив київські ТРЦ на медпункти, - "міряють температуру і відправляють до лікарні".

Як повідомляв портал "Знай.ua", перекинувся на дітей – у новонародженої дитини виявили коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського розповіли, що робити заробітчанам, які застрягли за кордоном.