У Лондоні стався вкрай моторошний та унікальний випадок. Так, в одному з тамтешніх пологових відділень народилася дитина, тест якого на коронавірус показав позитивний результат.

Про це повідомляє видання The Independent.

"Тест дитини на коронавірус, який зробили незабаром після його народження в лондонському госпіталі North Middlesex, виявився позитивним. Дитина є одним з наймолодших пацієнтів в світі", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що дитині був зроблений тест на коронавірус в зв'язку з тим, що його мати незадовго до пологів здавала такий же тест. Позитивний результат у неї був підтверджений після того, як народилася дитина.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз лікарі намагаються з'ясувати, коли саме дитина могла заразитися коронавірусів - під час пологів, або мати передала йому хвороба ще в період вагітності.".

До слова, згідно з останніми даними, в світі підтверджено 145 374 випадки коронавірусу. Найбільша кількість заражених - в Китаї (80 973), Італії (17660), Ірані (11364), Південній Кореї (8086), Іспанії (5232). Зафіксовані 5429 смертей від смертельної хвороби. Одужали 71694 людини

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що співробітник ВООЗ розкрив страшну правду про коронавірус: влада Китаю намагалися під тиском змусити його замовкнути, зменшивши масштаби трагедії, однак він знайшов спосіб розкрити світові правду. Все набагато гірше, ніж ми з вами думали...

Також портал Знай.ua писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії з-за карантину люди спустошили полиці супермаркетів