Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як у нього заблокували рахунки і не змогла оплатити послугу і навіть зайти в Приват24, коли перебувала за кордоном. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

" Шикарний банк. Виїхала з України на відпочинок. Через інтернет на сайті оплатила покупку, але платіж не пройшов і прийшло повідомлення зателефонувати на 3700. У роумінгу довелося дзвонити з українського номери в приват, чекати поки дадуть відповідь і 20 хвилин відповідати на питання оператора про що тільки можна. Про чоловіка, про погоду, про цілях виїзду в іншу країну і т. п Питання переходили всі розумні рамки. Відповіла. Оператор сказав що все добре і можу оплатити заново. Але друга спроба не увінчалася успіхом. Більше того я більше не смогда зайти в приват 24 - з'явилася напис підтвердіть свій фінансовий номер у терміналі або банкоматі. Питання, як я це можу зробити, нікого не цікавило. У результаті банк позбавив мене можливості вчасно придбати квиток, так і просто розпоряджатися своїми грошима, звичайно під соусом турботи про мене. Огидне обслуговування, неадекватні заходи. У колл-центрі відмовляють у розблокування картки без візиту до відділення", - розповіла клієнтка.

В Приватбанку спробували пояснити, чому сталася ця ситуація і пояснили, як можуть допомогти в даній ситуації і пообіцяли провести розслідування щодо ситуації з оператором колл-центру.

"Перепрошуємо за можливі незручності. Нам би не хотілося, щоб у Вас склалося негативне враження про банк через ті, що ми піклуємось про безпеку Ваших фінансових операцій. Додаткове підтвердження певних операцій є одним із заходів безпеки, котрі використовує банк, щоб недопустити можливість заволодіння Вашими коштами третіми особами. Щодо роботи оператора вже проводитися перевірка його дій. Наші працівники зв'язку яжуться з Вами за результатом. З повагою, ПриватБанк", - відповіли в банку.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невідомі підірвали "ПриватБанк" та зробили Україну трохи біднішими.

Як повідомляв Знай. ua, засилля банківських шахраїв тримає в страху Україну.

Також Знай. ua писав, що Monobank врятував українців від нудьги на час коронавирусного карантину.