У зв’язку із поширенням смертельного коронавірусу з Китаю в Україні, соціальні служби нададуть необхідну допомогу людям похилого віку. Адже зараження практично не можуть пережити літні люди, оскільки мають слабкий імунітет і хронічні захворювання. Через карантин пенсіонерам краще не виходити у місця масового скупчення людей. Про це повідомили у прес-службі Міністерства соціальної політики.

Пенсіонери, фото з вільних джерел
Пенсіонери, фото з вільних джерел

Самотнім людям похилого віку, які перебувають на соціальному обслуговуванні, нададуть усі необхідні соціальні послуги.
Про це повідомив заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко 16 березня 2020 року на брифінгу щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції, що відбувся у прес-центрі Уряду.

"Мінсоцполітики вже дало відповідні доручення органам виконавчої влади на місцях щодо роботи територіальних центрів соціального обслуговування населення", - зазначив Віталій Музиченко.

Українські пенсіонери, скрін з відео
Українські пенсіонери, скрін з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Заступник Міністра зауважила, що соціальні працівники допоможуть самотнім громадянам похилого віку провести оплату рахунків за житлово-комунальні послуги.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше