Заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак заявила, що в області було екстрено госпіталізовано 30 людей з підозрою на коронавірус.

Про це повідомляє видання "Інтерфакс-Україна"

"У нас були госпіталізовані 30 осіб. З цих 30 людей семеро вже мають два негативних результати. Тобто, п'ятьох з них ми вже виписали з Обласної клінічної лікарні з інфекційного відділення", - сказала вона на брифінгу в Чернівцях.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

За її словами, наразі усі вже пройшли тести та поряд позитивними результатами на коронавірус є ряд негативних, і вже найближчим часом ОДА уточнить інформацію та оголосять точну кількість інфікованих.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Водночас Гусак нагадала, що в Обласній клінічній лікарні Чернівецької області є 19 апаратів штучної вентиляції легенів, два з яких очікують з ремонту.

До слова, згідно з останніми даними, в світі підтверджено 145 374 випадки коронавірусу. Найбільша кількість заражених - в Китаї (80 973), Італії (17660), Ірані (11364), Південній Кореї (8086), Іспанії (5232). Зафіксовані 5429 смертей від смертельної хвороби. Одужали 71694 людини

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стенфордський вчені розповіли, як розпізнати коронавірус.

Як повідомляв Знай. ua, що буде з українцями, які застрягли в полоні коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що слуга народу звинуватив владу в наживі на коронавірусу.