Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

Останнім часом дуже багато хвилювань з приводу коронавіруса і вони не без причини. Але багато працюють, і атмосфера теж працює, навіть може і хвилюється. Тому у вівторок у нас почне трохи теплішати. Вдень від +5 до +9 градусів, а в західних областях температура збирається піднятися від +7 до +12 градусів. Але найтепліше за прогнозом народного синоптика буде в п'ятницю і в четвер – від +12 до +17 градусів.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

У вівторок в більшості областей буде сухо, але атмосферний фронт може зумовити несильний дощик на Півночі і в західних областях. Вітер теж ласкавий і західний. У столиці у вівторок може пройти несильний дощ, але навряд чи варто чекати чогось дуже серйозного. Температура вдень буде в районі +7 градусів. Але і тут тепло прийде, правда в середу. Далі температура буде підвищуватися і її пік припаде на четвер. Це буде близько +15…+16 градусів.

У неділю погода буде складніше. У неділю, 22 березня, погода істотно ускладниться - похолодання і мокрий сніг.

За даними Укргідрометцентру температура буде від +5 до +10 градусів по країні і в західних областях до +12 градусів. Майже скрізь буде мінлива хмарність, а в Житомирській, Київській та Чернігівській областях може ще й пройти дощ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні вже почали намагатися нажитися на людях з допомогою коронавіруса. Українцям впарюють несправжні ліки від цього захворювання, в цьому безсовісному жаху взяв участь дуже популярний телеканал.

Також Знай.ua писав, в той час, коли в Україні і в світі закликають не перебувати у місцях скупчення людей, в банках черги. Відповідь на питання з кого вони складаються – банальне. Це саме група ризику. Ніякі вмовляння і застереження на них не впливають.

Нагадаємо, під час анексії Криму діяли злагоджено не тільки російські спецслужби. Доклали руку і священики РПЦ. Хоча діяли вони в своїй галузі, але дуже підло маніпулювали людською совістю і релігійністю