Що це за свято і кого з ним привітати

Це професійне свято для всіх працівників мобілізаційних структур в Україні. Саме з допомогою цих людей проводиться облік мобілізаційної діяльності, комплектуючі війська особовим складом, проводиться обліково-призовну діяльність, а також організаційно-штатна. Також ці люди планують матеріально-технічне забезпечення головних заходів по мобілізації. І так як армія в Україні стоїть на одному з перших місць для того, щоб зберегти територіальну цілісність, особливо останнім часом, це дуже важливе свято, важлива професія. Не багато її люблять, але оня необхідна. Тому міністр Оборони О. В. Кузьмук видав наказ, щоб відзначати цей день у 2000 році. Але тоді його відзначали 14 вересня, а 17 березня прийняли як дату для празлника тільки в 2017 році.

Свята 17 березня, фото: pixabay
Свята 17 березня, фото: pixabay

Привітання в віршах

У день мобілізаційного працівника
Нагородять найкращих співробітників
Військовими званнями, нагородами, премією,
І накриє всіх веселощами і святковим феєрією!

Бажаємо вам успіхів великих,
Відмінною кар'єри і радісних днів!
За вас ми піднімемо тост
І наллємо фужер повніше!

Мобілізація — ось у чому ваша робота,
Вона важка, відповідальна, важлива,
Адже в Україні точно знає кожен:
Нам сила армії, як ніколи, потрібна.

Ми в свято всіх працівників привітаємо,
І не залишимо без уваги нікого,
Давайте разом армію прославимо,
Нехай підуть всі біди далеко!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні вже почали намагатися нажитися на людях з допомогою коронавіруса. Українцям впарюють несправжні ліки від цього захворювання, в цьому безсовісному жаху взяв участь дуже популярний телеканал.

Також Знай.ua писав, в той час, коли в Україні і в світі закликають не перебувати у місцях скупчення людей, в банках черги. Відповідь на питання з кого вони складаються – банальне. Це саме група ризику. Ніякі вмовляння і застереження на них не впливають.

Нагадаємо, під час анексії Криму діяли злагоджено не тільки російські спецслужби. Доклали руку і священики РПЦ. Хоча діяли вони в своїй галузі, але дуже підло маніпулювали людською совістю і релігійністю