У Харкові сталася вельми неприємна ситуація в одному з супермаркетів "АТБ". Покупці зіткнулися з дуже тривожною картиною. На прилавку з продуктами персонал магазину залишив відро, на якому білим по чорному написано - "Туалет".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

"АТБ" в Харкові, Telegram-канал "Народний ревізор"
"АТБ" в Харкові, Telegram-канал "Народний ревізор"

"В цьому магазині просто огидно брати щось з полиць. Працівниця мила підлогу і поставила відро з написом "Туалет" просто на полицю, де лежать ковбасні вироби. #Харків, "АТБ" на Південному вокзалі.", - пишуть автори посту.

Ситуація дійсно жахлива. Навіть незважаючи на паніку навколо коронавірусної інфекції, яка поширюється світом. Однак, це не привід забувати про елементарні правила гігієни. Адже на ринку в китайському Ухані, який називають джерелом covid-19, все і почалося з варварського недотримання санітарних норм.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, засилля банківських шахраїв тримає в страху Україну - один дзвінок і 15 тисяч, як не бувало.

Як повідомляв Знай.uа Monobank врятував українців від нудьги на час коронавирусного карантину - ігри та розваги для дорослих.

Знай.uа писав, рознесли вщент – невідомі підірвали "ПриватБанк" та зробили Україну трохи біднішими.