Володимир Ар'єв - український політик і журналіст, а також народний депутат України VI, VII і VIII скликань, став героєм насмішок у Мережі після того, як з'явився на позачергове екстрене зібрання Верховної Ради дивного вигляду масці, явно покликаної захистити від коронавіруса. Очевидно, обновка здалася Ар'єву стильною і підходящої для засідання. Проте він потрапив під увагу блогера Михайла Шнайдера, який виклав не те фотографію, не то скрін з відео. У такій масці Ар'єв виглядає досить незвично.

"Це просто топ. Депутат Вова Ар'єв зробив мій сьогоднішній день", - написав Шнайдер в пості, супроводжує фотографію.

Это просто Топ. Депутат Вова Арьев сделал мой сегодняшний День)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 17 maart 2020

В коментарях відразу ж піднялася справжня буря, здебільшого асоціативна. З ким тільки не порівнювали депутата - хто зі Шредером - негативним героєм зі старих добрих "Черепашок Ніндзя", хто запитав, а не в магазині для дорослих була куплена ця дивовижна масочка, а хто і зовсім згадав "Сталкера". На досить великому обличчі і при великих окулярах така маска виглядає трохи не органічно, і це теж не випустили з уваги їдкі коментатори. Але варто засуджувати людину просто за те, що він намагається піклуватися про власне здоров'я стильно? Вважаємо, що ні, от і ми не станемо.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бережіть себе і не звертайте уваги на критику ззовні! Епідемія обійде вас стороною.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що не так страшний коронавірус, як штрафи за порушення карантинного режиму. У Раді прийняли новий законопроект про те, як будуть карати порушників.