Протягом останніх діб на контрольно-пропускному пункті "Шегині", що на кордоні з Польщею, через карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу зникли черги автомобілів.

Про це повідомив користувач соціальної мережі Facebook Ігор Довбуш.

"Так зараз виглядає КПП "Шегині", - зазначив чоловік, опублікувавши фотографії з пункту пропуску.

пункт пропуску з Польщею Шегині, фото Ігор Довбуш

пункт пропуску з Польщею Шегині, фото Ігор Довбуш

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що серед 25 нових випадків зараження в Польщі коронавірусом двоє українців, один з яких приїхав з Німеччини, а інший - безпосередньо з України. Таким чином у нашій країні було джерело інфекції.

Як повідомляв портал Знай.uа, митниця України запустила інтерактивну карту, на якій відмічені діючі і закриті на час карантину у зв'язку з коронавірусом пункти пропуску.

Також портал Знай.uа писав, що через загрозу коронавіруса у Польщі оголосили режим епідемічної загрози. Потім закрився пішохідний перехід на контрольно-пропускному пункті "Шегині". Українці планували перейти пішки і "застрягли" на кордоні.