Що це за свято і кого з ним привітати

Важко сказати, що працівників податкової служби або митників дуже сильно люблять. Але так практично в будь-якій країні. Однак робота це вкрай важлива і забезпечує правильну роботу всієї держави. Тому і існує таке свято. Спочатку він ставився тільки до податкової служби. Спочатку його відзначали 2 липня, а сам день встановили в 2005 році. Однак потім і день змінила свою назву, і сенс змінився, і дату вирішили перенести на весну. Тому в 2013 році Президент підписав інший Указ, за яким День працівника податкового і митного справи будуть відзначати 18 березня кожен рік. Справа в тому, що податкова і митна політики повинні працювати в єдності, тому і день один. Але вважається, що все ж це професійне свято. А значить просто необхідно привітати працівників податкової, митників або тих, хто працює в податковій міліції.

Свята 18 березня, фото: pixabay
Свята 18 березня, фото: pixabay

Привітання в листівках і віршах

Податкова служба,

Поздоровлення прийми від України

При погонах, служиш вірно,

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наповнюючи бюджет країни.

З Вами зустріч тяжка традиційно,

Якщо доходи не чисті

Заплати й спи спокійно,

Кажуть податківці.

Свята 18 березня, фото: pixabay
Свята 18 березня, фото: pixabay

Хто сидить в барлозі,

Хто живе гідно,

Якщо сплатив податки –

Можеш спати спокійно!

Щоб спокійніше було,

Посміхнися швидше,

Мій інспектор милий –

Немає тебе добріше!

На кордоні ви заслін
Ставите надійний,
Щоб до нас не надійшов
Ще й товар негідний.
До казни держави теж
Кладете копійку,
Нелегку роботу цю
Робіть на п'ятірку!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа Українцям розповіли, наскільки сильними будуть наслідки неслухняності і невиконання правил, які передбачені новим законом, який прийняли у вівторок.

Також Знай.uа писав, багато в чому коронавірус має такі ж симптоми ГРВІ, грип або навіть звичайна алергія. Тому медики повідомили про те, як можна відрізнити ці захворювання, щоб не бити паніку раніше часу і не займати час лікарів.

Нагадаємо, раніше президент виступив із заявою і з відповідями на питання, які хвилюють всіх українців. Він також пояснив, як добиратися на роботу, щоб заробити грошей і які для цього є альтернативні способи. Про це ви подумали б в першу чергу.