У Києві військового пенсіонера госпіталізували з підозрою на коронавірус. Чоловіку провели відразу два експрес-тести, один з яких показав позитивний результат на наявність коронавірусної інфекції. Про це повідомляється на сторінці Командування Медичних сил Збройних сил України в Facebook.

У вівторок, 17 березня, в Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" звернувся пенсіонер Міністерства оборони України. Чоловік поскаржився на стан здоров'я. Лікарі встановили, що пенсіонер спілкувався зі своїм другом, у якого нібито були симптоми ГРЗ. Також стало відомо, що до його друга приїжджали діти, які живуть за межами України. Враховуючи всі ці обставини, чоловікові провели два експрес-тесту на виявлення COVID-19, один з них показав позитивний результат. Військові медики передали всю необхідну інформацію в Київський міський лабораторний центр для встановлення кола можливих контактних осіб.

Чоловіка з можливим зараженням коронавірусом терміново ізолювали в спеціальному боксі. У нього також взяли зразки біоматеріалу на лабораторну перевірку, для встановлення, чи дійсно у нього COVID-19. Повідомляється, що зараз його стан задовільний, він під постійним наглядом медиків і отримує симптоматичне лікування.

До Національного військово-медичного клінічного центру «ГВКГ» прийнято пацієнта з підозрою на коронавірус 17 березня...

Geplaatst door Командування Медичних сил Збройних Сил України op Woensdag 18 maart 2020

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.