Чим цікаве це свято

Часто людей вітають з Днем начальника, Днем закоханих, Днем матері. Але і для клієнтів є свій день у році. Свято дуже швидко сподобалося людям і стало популярним. Поки у нього мало традицій і різних способів, щоб відзначити. Справа в тому, що цей день ще дуже молодий, його вперше відзначили тільки в 2010 році. Найголовніша його мета – показати вдячність своїм клієнтам за те, що вони користуються вашими товарами або послугами, заохотити тих, хто з вами вже давно, а також постаратися залучити нових. Звичайно, для цього відмінно підійдуть різні акції, подарунки, знижки, спеціальні пропозиції. Але не варто забувати і про звичайні привітання. Кожній людині буде приємно отримати нехай невелике, але гарне привітання від улюбленого виробника, магазину, салону і так далі. Постарайтеся не забувати, що тільки завдяки увазі клієнтів і їх згодою споживати продукт, ви можете займатися улюбленою справою та ще й отримувати за це гроші.

Свята 19 березня, фото: pixabay
Свята 19 березня, фото: pixabay

Привітання смс

С днём клиента поздравляем,

Мы всех потребителей,

Кто салоны посещает,

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Детей и родителей.

Мы вас ценим и желаем,

Солнечного счастья,

И стараться обещаем,

Даже в дождь, в ненастья.

Мы вас ценим, и клиентам,

Дарим время, труд, заботу.

Порою дарим комплименты,

Всё это есть наша работа.

Свята 19 березня, фото: pixabay
Свята 19 березня, фото: pixabay

С Международным днем клиента!

Желаю позитива массу,

Удачи, радостных мгновений,

Товаров качественных классных.

Пусть не обманут бизнесмены,

Пускай клиентов свято чтут.

И пусть успехи непременно

В жизнь неожиданно войдут.

Желаю искренних улыбок,

И денег на покупки много.

Пускай почаще будут скидки,

Не встретить трудности в дороге!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.