У п'ятницю, 20 березня, погода майже у всіх областях України повинна бути сонячною та по-весняному теплою. При цьому на Заході країни пройде дощ.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Саме 20 березня вся північна півкуля відзначає День весняного рівнодення. Це означає, що настав час остаточного переходу до літа. Однак такі зміни не бувають спокійними", - зазначила експерт.

Температура повітря в Україні прогнозується в межах +10 +14 градусів. Найтепліше буде в Ужгороді, там повітря прогріється до +18 градусів.

На Півночі країни повітря прогріється до +9 +12 градусів. У південній частині, в Центрі та на Закарпатті стовпчики термометрів показуватимуть + 13 +17 градусів. При цьому на Заході та в Криму очікуються дощі, незважаючи на те, що температура не опуститься нижче +10 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Києві в п'ятницю буде тепло і без опадів. Температура повітря в столиці досягне +10 +11 градусів.

Поки сонце розігріває повітря в Україні до +15+19 градусів, ми стоїмо на сторожі синоптичних процесів і закликаємо бути...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 19 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

20 березня відзначається день пам'яті святого мученика Василя, єпископа Херсонського Таврійського. Встановлюється вже тепла погода, але холод не поспішає відступати, вдень весняна капель, а на вечір може бути мороз.

погода на 20 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.