В тестовому режимі в Дніпропетровській області почали доставляти продуктові набори по собівартості. АТБ, ROZETKA і "Нова Пошта" об'єдналися для того, щоб допомогти українцям дотримуватися правил карантину і залишатися вдома.

АТБ займається формуванням наборів і продає продукти з мінімальної можливої вартості. ROZETKA надає свій сайт для їх розміщення і обробляє замовлення безкоштовно. А Нова пошта виконує доставку по собівартості. При цьому запланований час доставки набору 3-5 годин з моменту замовлення до моменту отримання товару.

АТБ, фото: прес-служба АТБ
АТБ, фото: прес-служба АТБ

"Сьогодні ми разом з АТБ та "Новою Поштою" починаємо доставляти харчові продукти додому, — коментує співзасновник ROZETKA Владислав Чечоткін. — Пілотний проєкт запускаємо в Дніпропетровській області. За тиждень сподіваємося протестувати формат і зрозуміти, наскільки людям підходить наша пропозиція, чи будуть вони користуватися такою послугою".

Українцям запропонують три продуктових набори на суму від 400 до 700 гривень. У базовий набір будуть входити яйця, молоко, крупи, цукор, макарони, чай, фрукти, овочі, печиво, консерви, туалетний папір, мило, серветки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Після тестового періоду проект планують розширити по всій Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни скупили всю гречку і туалетний папір, АТБ зважився на крайні заходи.

Як повідомляв Знай. ua, флорист вирішив підзаробити на карантині, ось що вийшло.

Також Знай. ua писав, що охорона популярного супермаркету викинула дідуся.