Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

"Не існує спеціальних методів" - у ВООЗ розвінчали міф про ліки від коронавірусу

З'явилася інформація, що з коронавірусом ефективно бореться один відомий препарат Арбідол. Представники ВООЗ оцінили застосування препарату Арбідол в боротьбі з інфекцією.

"На даний момент немає доказів того, що які-небудь з ліків ефективні проти Covid-19. Для цього виду коронавірусу не існує спеціальних методів лікування", - зазначив представник ВООЗ.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Романенко закликав Зеленського рятувати українців, а не віддавати їх в "жертву" коронавірусу

Співзасновник Українського інституту майбутнього, а також політолог Юрій Романенко закликав українців не піддаватися паніці через коронавірус і звернувся до президента України Володимира Зеленського, щоб той нарешті почав приймати необхідні заходи для порятунку жителів держави від інфекції з Китаю. Відповідний ролик він опублікував на своїй YouTube-сторінці.

Українці порушують правила карантину, фото з мережі
Українці порушують правила карантину, фото з мережі

Хворі на коронавірус масово уникають лікарів, скільки в Україні таємних рознощиків

Українці з позитивним тестом на коронавірус можуть ховатися від лікарів і відмовлятися від лікування. 20 березня вже зафіксовано два таких випадки. Про це розповів власник клініки EUROLAB і телеведучий Андрій Пальчевський. Він вважає, що люди бояться госпіталізації або домашнього арешту.

Священник, фото: Вінницька єпархія
Священник, фото: Вінницька єпархія

В Запоріжжі священики намагалися "вбити" коронавірус святою водою

В Бердянську представники УПЦ Московського патріархату влаштували справжню війну, спрямовану на знищення коронавірусу. Отже, вони, озброївшись бочками зі святою водою, їздили вулицями міста і кропили всіх, хто опинявся поруч. Відповідний відеоролик оприлюднили місцеві жителі.

Сергій Шахов, скрін з відео
Сергій Шахов, скрін з відео

Хворий на коронавірус нардеп Шахов поскаржився на погіршення самопочуття

Стало відомо, що 20 березня стан здоров'я народного депутата від групи "Довіра" Сергія Шахова, який нещодавно здав позитивний тест на коронавірус Covid-19, помітно погіршився. Про це повідомив сам нардеп у відеозверненні, яке було опубліковано на його сторінці в Facebook.