На популярний мобільний оператор lifecell надійшла ще одна скарга від клієнта. Чоловіка обурила як роботою, так і тарифом компанії. Першу скаргу Віктора видалили, і він вдруге висловив свою думку на сайті Otzyv.ua.

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Так, за словами чоловіка, йому прийшло повідомлення про те, що з 1 березня зникне його тарифний план, який коштував 35 гривень і з'явиться новий, за 80 гривень. Клієнт обурився тим, що мобільний оператор задирає ціни, а натомість не надає належної якості роботи.

"Писався вчора відгук про "лайф",видалили!!А чому видалили???Правду писали!!!Що ж почнемо писати знову. Прийшла смс ,що з 01.03.20 тариф за (для контрактників)зникає,було 35 грн.,а стане 80грн.,ще і назвали його "комфорт"! Вашу ж м...,який це комфорт? І як це "вже не існує такого тарифного плану? Ми ,люди,клієнти існуємо? на якій підставі зміни?Я не згоден з новим тарифом. Покриття мобільного погане,інколи відсутнє,інтернет ледве до 3G дотягує,а ми вже за 4G платимо!!! Це легко довести! ВИ НЕ МАЄТЕ ПРАВА ПІДВИЩУВАТИ ЦІНИ,БО ВИ НЕ ВИКОНУЄТЕ СВОЇХ ДОМОВЛЕНОСТЕЙ!!! Треба на вас, усім людям,написати скаргу,до суду,з позивом "за невиконання своїх обов'язків,та незаконне підвищення цін",та відсудити моральні та матеріальні збитки", - обурився Віктор.

Скарга клієнта, скріншот Otzyv.ua

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що клієнт мобільного оператора Lifecell поскаржився на шахрайство.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Водафон, Лайфсел і Київстар скасували плату за дзвінки в роумінгу на гарячі лінії державних установ України.

Також "Знай.ua" писав, що Vodafone звинуватили в крадіжці грошей і обмані своїх же клієнтів.