В Україні новини про спалах смертельно небезпечний коронавірус covid-19, як і у всьому світі, посіяли дику паніку. Люди через страх за своє майбутнє почали активно спустошувати полиці магазинів, ну так, у всякому разі можна сприйняти інформацію через безліч відео і фото, які з'являються в мережі.

Плодитель паніки в супермаркеті, скріншот: "Х. С. Харків"
Плодитель паніки в супермаркеті, скріншот: "Х. С. Харків"

Виявилося, що деякі недобросовісні громадяни спеціально створюють видимість порожніх полиць у супермаркетах. Так, в одному з харківських магазинів на камеру відеоспостереження вдалося зловити такого "нагнітача". Чоловік спеціально зібрав всі продукти харчування і поклав їх у візок, а потім почав робити фото та відео вже порожніх полиць. Про це стало відомо завдяки повідомленню спільноти "Х. С. Харків" у мережі Facebook.

Ах ты ж сученыш!

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 19 maart 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"От хлопці, дивіться. Через таких п*дорасів у нас в країні і йде, дивіться, що творить. Він це знімає, нібито це останнє. Ось через таких г*ндонів криза у нас і настає. Дивись, а тепер він все назад розкладатиме. Нормально? Ось в натурі - г*ндон... Все, це йому не треба, йому треба було зняти, бл*ть, посіяти паніку. Все, пішов, все...", - так прокоментувала ситуацію, ймовірно, співробітниця магазину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин у Києві: озвірілі пасажири побили хлопця за кашель у маршрутці.

Як повідомляв Знай.uа карантин не залишить українців без книг - топ 10 історичних шедеврів.

Знай.uа писав, як вплине на карантин перехід України на літній час - коли переводити стрілки годинника.