Понеділок буде холодним і морозним, практично по всій території України прогнозують опади. У більшості регіонів очікується сніг або мокрий сніг. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях протягом доби йтиме мокрий сніг. Температура повітря вдень становитиме +2...+5, а вночі 0...-3. На півночі також мокрий сніг. Вдень +2...+5, а вдень -1...+1. У центральних областях вдень +3...+6, а вночі 0...+2.

Погода, фото Укргідрометцентр

На сході в частині областей дощ, зокрема, в Донецькій, Луганській і Харківській. В інших мокрий сніг. Температура повітря вдень становитиме +5...+9, а вночі 0...+5. На півдні країни також дощі. Температура повітря вдень +5...+9, а вдень +3...+8.

У столиці в цю добу буде йти мокрий сніг. Температура повітря вдень становитиме від +2 до +4, а вночі від -1 до +1.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода, фото Уніан
Погода, фото Уніан

Важке холодне повітря антициклону вже до завтра витисне сніг з нашої території і в понеділок у більшості областей навіть світитиме сонце, лише в районі Карпат ще посніжить.

Ще одна завтра синоптична вредність додасться — східний, поривчастий, до сильного, вітер. А на холоді сильний вітер істотно знижує за відчуттями температуру повітря.

У Києві 23-го березня буде сухо, навіть із сонцем, але холодно та вітряно. Найближчої ночі до -4 градусів, завтра вдень +2+4 градуси.

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.