Перший Іл-76МД ВКЗ Росії з вірусологами і новітньою медичною технікою на борту прибув до Італії на допомогу в боротьбі з коронавірусом. Про це стало відомо із повідомлення Актуальная Россия у Твіттер.

Скріншот допису

"З Росії з любов'ю" - з такими наклейками на бортах російські літаки прилітають після прохання італійського прем'єра Джузеппе Конте. В Росії вже понад 400 заражених коронавірусом, дивно звучить порятунок із зараженої місцевості. Адже в Росії шаленими емпами поширюється смертельна недуга.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Росіяни вирішили доставляти в Італію допомогу для боротьби з поширенням коронавірусу дуже характерно. Коронавірус хочуть відігнати любов’ю... Протягом світлового дня 23 березня військово-транспортні літаки Іл-76 Повітряно-Космічних Сил піднімалися з аеродрому Чкаловський в Московській області і брали курс на Італію. Але чим, можуть допомогти - невідомо, хоча б собі допомогли спочатку.

"Приключения "россиянцев" в Италии? Но тут они их себе на жопу ищут, а не клады", "Сейчас на Итальянцах проверят вакцину, а потом и нас можно ею полечить", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україну прилетіли китайські тести на коронавірус - як перевірять заражених.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар привезла коронавірус з Іспанії і рознесла його медичним працівникам.

Також "Знай.ua" писав, що Юрій Романенко розкритикував українців, які не дотримуються карантину.