У простих українців є вибір, як діяти в умовах пандемії коронавірусу. Можна як весь світ, або винаходити велосипед, захворіти, заразити сотні людей, бути спаленим на вогнищі, заляканими співвітчизникам, фанатами битв екстрасенсів, змов, вроків та іншої архаїчної магії. Така реальність. Про це йдеться у телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Скріншот допису Romanenko Dreams&Nightmare Show

"У найближчі місяці, а може і роки, ми всі будемо страждати. Хтось помре. Багато перехворіють вірусом. Держава буде балансувати на межі колапсу, а може і ввійде в нього. Так буде в десятках країн світу. Ніхто не вибирає цю долю. Адже ніхто не хоче страждати. Але є обставини вище людини. І єдине , що може людина - прийняти цей виклик і діяти за обставинами, щоб поліпшити свої шанси. Коли йде цунамі, хтось пливе йому назустріч, знаючи, що у відкритому морі більше шансів уціліти. Це страшно, але це найбільш ефективно", - йдеться у повідомленні.

Коронавірус з Китаю, фото Слово і Діло
Коронавірус з Китаю, фото Слово і Діло

Як йдеться у повідомленні, Україна діяла занадто багато 29 років, тому її шанси невеликі, якщо вона буде піддасться страусиній логіці. Для України коронавірус - це шанс скинути баласт, що не давав злетіти. Настав час, коли можливо все.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"І потрібно позбавлятися від норм, людей і всього, що не дозволяє виплисти в цьому цунамі. Це банальні слова, але адже ми були навіть нездатні визнати банальні руїни і руїну, що навколо нас. Замки на піску в головах. І проблеми в головах. Очищення десятків мільйонів голів - відкриває шлях до справжніх змін. Тоді й катастрофи не відбудеться", - йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ірпені затримали чоловіка, який продавав по інтернету несертифіковані тести на COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар привезла коронавірус з Іспанії і рознесла його за медичним працівникам.

Також "Знай.uа" писав, що Юрій Романенко розкритикував українців, які не дотримуються карантину.