В одному із спортзалів російського Нижнього Новгорода "Режим" "тренер" нишком сфотографував і вирішив познущатися над клієнткою, яка прийшла в спортзал, щоб схуднути. Цього інциденту просто так не залишили і буквально за вечір тренера прогнали в шию з цього закладу.

Тренер виклав в Instagram в сторіс з написом "Сподіваюся вона мене не зжере". В результаті у відвідувачів виник бугурт і вони почали писати в клуб з вимогами звільнити тренера. І таки домоглись свого.

У спортзалі, фото скріншот з Іnstagram
У спортзалі, фото скріншот з Іnstagram

Відвідувачів спортзалу розлтила ситуація до такої міри, що спочатку труять жирних публічно, тим самим породжуючи нові комплекси і страхи, а потім йдуть як побиті собаки і просять відновити на посаді себе коханого.

У спортзалі, фото скріншот з Іnstagram
У спортзалі, фото скріншот з Іnstagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так званого тренера рознесли вщент за його нахабство і безалаберність.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"А може треба цього аху*вшего зацькувати на*уй, що б його ні один спортзал міста не взяв і він заробляв собі на протеїн своїм очком в ролі гей-повії, хоча в цій ролі він буде споживати достатньо білка", - коментує розлючений користувач.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя, не даси і більше 20-ти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", велотренажер vs бігова доріжка? Аніта Луценко зізналася, що ефективніше, дізнайтеся переможця.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео. У новому кліпі на пісню "Ми вітер" Руслана танцює серед хмар на висоті 120 метрів.