Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливий кадр зі свого дня народження 11 березня, показавши, як відзначає 36-річчя в одному зі столичних ресторанів. Так, артистка приміряла ніжну довгу сукню бузкового кольору з глибоким декольте і квітковим принтом, доповнивши образ білими напівчобітками і похвалившись милим подарунком у скляній банці.

"З днем народження мене 🥳! Спасибі всім близьким, хто поруч зі мною щодня ❤️. І вам спасибі, хто зігріває навіть на відстані 😘!", - поділилася радістю Луценко. Фолловери не пройшли повз, вітаючи зіркову красуню: "Wow! Яка романтична🙌🏻❤️ Прекрасного святкового дня. Подумки з вами😘", "Аніта!!будь щаслива!!і нехай всі мрії здійсняться!!", "З днем народження Аніта! ❤️", "з Днем Народження, Аніта! Спасибі Вам за те, що Ви є у нас! Я стаю краще завдяки Вам! Здоров'я, енергії і щоб бажання не зикінчувалися! Ви квіточка!💗💗💗", "З Днем народження вас! Спасибі що надихаєте !❤️❤️❤️💐", "Щоб все було вчасно, легко і в кайф!", "З Днем Народження ! Щастя, натхнення, сил на нас!))) 💛".

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість приймала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.