Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила важливий пост про правильне харчування, розповівши, як зрозуміти, що потрібно вживати в їжу, а що ні. Так, артистка пояснила, чому не варто підраховувати калорії або боятися з'їсти зайву цукерку і інші "шкідливості", порекомендувавши збалансоване харчування: клітковину (овочі, фрукти), білок (м'ясо, риба, птиця, яйця, бобові), вуглеводи (каші, пасти), воду.

"Ідеальний варіант зрозуміти, що і як їсти, це не підрахунок ккал або вичитування шкідливо щось чи ні, а просто орієнтир на те, що ви повинні бачити перед собою в тарілці і в тарілці своїх дітей)
Рекомендовані Правила:
1. Половину тарілки повинні займати овочі, ягоди і фрукти. Щоб добре себе почувати, не мати нестачі вітамінів, добре ходити в туалет по великому) овочі будь-які і в будь-якому вигляді та заморожені і у вигляді супів в тому числі.
2. Білок для імунітету та здоров'я і м'язів: м'ясо, риба, птиця, яйця, молочка, бобові.
3. Чверть тарілки на вуглеводи - це енергія. Вона або є або її немає і тоді «ау, солодощі ви де?». Хліб, каші, макарошки, також бобові.
4. Вода - їй віддати перевагу при бажанні пити 🏆
5. Не потрібно боятися при цьому всіх шкідливостей. Якщо 3 рази в день ваша тарілка виглядає так, то від печенюшки, кульки морозива, однієї цукерки ніякої шкоди не буде!
Бажаю всім у наш «нелегкий» час достатку( їжі та інформації) вміння фільтрувати❤️", - поділилася такою простою, але дуже важливою порадою Луценко. Фолловери залишилися в захваті, залишаючи коментарі під постом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчиться новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.