Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила корисний пост, роз'яснивши, які кардіотренування будуть ефективніше - на біговій доріжці чи велотренажері? Так, артистка відзначила, що хоч все і індивідуально, бігова доріжка допоможе спалити більше калорій за відведений час, адже працюють не тільки ноги, але і руки.

"Отже, голосуємо! Вибираєте частіше велотренажер або бігову доріжку?
Як для дому, я голосую за скакалку😅 так як найчастіше ці апарати перетворюються на вішалку для білизни. Ну а з точки зору ефективності, то доріжка витрачає більше ккал за той же час, так як тут і руки і ноги і все інше працює. На велосипеді ж сидимо і крутимо тільки ногами.
Що складніше? Доріжка, і до речі, більш природно, особливо якщо додати кут нахилу. Але з зайвою вагою наприклад - вело - це краще.
При цьому пам'ятаємо: біль у гомілкостопа, колінах, тазостегнових = припиняємо тренування!
Голосуємо і ділимося тим, що робить ваш кардиотренажер вдома?) ОРБІТРЕКЩИКИ СТАВИМО 👍🏻 як часто користуєтеся тренажерами?", - поділилася знаннями Луценко. Фолловери не пройшли повз, відзначаючи, якому тренажеру віддають більшу перевагу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.