Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний пост, позуючи в коротенькій білій футболці, високих чорних ботфортах і шкіряному еротичному аксесуарі поверх вбрання. Так, артистка відзначила, що більшість її клієнтів люблять, коли тренер "жорсткіше", адже у багатьох з нас живе внутрішній ледар, однак також зізналася, що і похвалою не можна гидувати.

"За моїми скромними спостереженнями, більшість людей все ж люблять, коли тренер жорсткіше 😈😛!
Тут напевно спрацьовує по-перше образ вчительки і «я сказала зроби це, а за це (торт) - отримаєш двійку!».
По-друге всі ми в душі знаємо, що внутрішній ледар, ой, як вміє придумувати відмовки і вивертатися! І тут суворий тренер просто не дає розслабленню прорватися).
Я особисто при всій своїй суворій манері тренувати, люблю коли зі мною зібрано, але без крику, звичайно,☝🏻 і з похвалою! Будуть лаяти, все - діла не буде)!

А як ви любите жорсткіше або сюсі-пусі?! 👻", - поцікавилася Луценко. Фолловери почали висловлювати свою думку, у більшості випадків погоджуючись з Анітою, не пройшла повз і співачка Віра Брежнєва.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.