Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася уривком тренування, яке допоможе зробити ідеальний прес. Так, артистка зізналася, що вправа не займає багато часу, проте є досить складною для новачків.

"Вправа на прес: складочка на одній нозі. 20 повторень 3 підходи!видих -вгору ;) Хто виконав, ставте ❤️", - поділилася знаннями Луценко. Фолловери не пройшли повз: "Доброго ранку Аніта.дякуємо за Ваш позитив.Було не легко.", "Молодець.трудівниця.", "складно, поки 2 підходи", "❤ зрання зробила! Але, вправа далеко не легка, хоч я і не з початківців)))) Дякую!".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.