Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала детальну 5-хвилинну ранкову зарядку, яка обов'язкова до виконання кожен день. Так, артистка зізналася, що просто хоче, щоб її фанатки виглядали стрункими і щасливими.

"Сьогодні понеділок, а значить вже 4 і останній раз я запрошую вас ПОЧАТИ РОБИТИ РЕГУЛЯРНО 5-хвилинну РАНКОВУ ЗАРЯДКУ☝🏻☝🏻💋
Навіщо мені це? Чим більше людей навколо щасливих і задоволених собою і які добре себе почувають, тим і мені теж краще🤷🏼‍♀️ все логічно!", - поділилася емоціями Луценко. Фолловери почали дякувати Аніті: "Аніта я на ваш комплекс підсадила маму. Тож ми дякуємо вам робимо рано зарядку всією сім'ї єю", "Спасибі, Аніточка. Роблю кожен день. Супер. Просто, швидко і ненапряжно!", "Роблю вже 2 тижні, після такої зарядки відчуваю себе людиною, і настрій підіймається😎", "Мотиватор ☝🏻👏🏻👏🏻👏🏻".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.