Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїх сторінках у соцмережах. Нещодавно вона записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Раніше повідомлялося, що Аніта Луценко зізналася, що її ранок кожного разу починається абсолютно однаково - з ранкової зарядки. Так, Аніта записала відео, на якому показала відмінну розминку, яка займе зовсім небагато часу.

"Кожен мій ранок абсолютно однаковий) і в нього точно є ранкова зарядка - Сурія. це зручно, ти завжди знаєш що робити. Це займає 5-10 хв, це дає сили і енергію.
Бажаю всім від душі - почати робити зранку зарядку і відчути негайний ефект! Я роблю розминку - суглобову гімнастику і 1-3 кола Сурії) знайти повне тренування можна на youtube каналі wowbody", - поділилася з усіма Луценко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім того, Аніта Луценко зізналася, що фолловери часто звертаються до неї за порадою, як прибрати ту чи іншу проблему, як зовнішню, так і внутрішню. Так, нещодавно Аніта показала кілька корисних вправ для тих, хто веде сидячий спосіб життя. За допомогою цих тренувань жир з легкістю піде з боків і живота.

"Живіт і боки швидше всього можна прибрати так:

1. Прибрати з раціону будь-які солодкі напої ( свіжі соки теж)
2. Не їсти печиво, вафлі, торти, булочки і зефір.
3. Їсти більше овочів ( 500-700 г в день) і ягід (до 300 г і це краще, ніж фрукти)
4. Виконувати 5 вправ через день: 2 на ноги, 1 на руки і 2 будь-яких на прес! По 20 разів 2 підходи. Гортай комплекс! підібрати будь-які інші комбінації можна по тегу #анита_видео_упражнения
5. Не їсти після 20:00.
6. Лягати спати до 23:30.
7. Не лаяти своє тіло, а сприймати його як союзника і цінувати його ;)"

Нагадаємо, Аніта Луценко закликала не відмовляться від жирної їжі.

Як повідомляв "Знай.ua" писав, Аніта Луценко показала вправи для самих ледачих.

Також "Знай.ua" писав, Аніта Луценко розповіла рецепт мусу з авокадо і манго.