Конча Заспа приречена - VIP-пацієнти на власній шкурі випробують українську медицину через коронавірус

Збулася мрія мільйонів українців - рятувати від вірусу нинішніх депутатів, колишні міністрів і політиків всіх мастей і регалій будуть в обшарпаних палатах, смердючих туалетах, без протоколів лікування, без достатньої кількості обладнання, без ресторанного харчування та змінного постільної білизни. І головне. Рятувати їхнє життя будуть люди, у яких місячна зарплата - як один похід можновладців на обід в ресторан.

ПриватБанк пояснив жорсткість правил на період карантину

Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як він не зміг отримати валюту в кризовій ситуації. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

В Приватбанку спробували пояснити, чому сталася ця ситуація і пояснили, як можуть допомогти.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

"Великий брат стежить за тобою" - копи перевірять самоізоляцію українців за мобільними

Українські копи можуть почати (якщо вже не починали) брати під контроль самоізоляцію українців через спалах коронавірусу за допомогою даних мобільних операторів. Про це повідомив заступник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

Спалах коронавірусу в Україні, кількість зафіксованих випадків зросла по регіонах

На сьогодні в Україні виявлено 97 інфікованих коронавірусом в Україні. Захворюваність продовжує зростати кожну добу і охоплює нові регіони країни.

Переведення годинників на літній час – коли українцям потрібно пересунути стрілки на годину вперед

В сучасних гаджетах годинник перебудовуються автоматично, а от у старих телефонах і механічних годинниках потрібно буде вручну перевести вручну.

В 2020 році переклад годині відбудеться в ніч з 28 на 29 березня о 3 годині ночі. Годинники переводять на годину вперед.