Поліція найближчим часом зможе контролювати карантин з допомогою даних операторів мобільної мережі. Про це повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко на своїй Facebook-сторінці.

За його словами, 24 березня поліція отримала в автоматизованому порядку інформацію від прикордонників щодо десятків тисяч українців, які підписали особисті зобов'язання про двотижневий карантин шляхом самоізоляції у зв'язку з пандемією коронавірусу.

"Десятки тисяч дільничних і патрульних поліцейських приступають до масового вибіркового контролю умов дотримання карантину. Не виключаю, що цих заходів буде недостатньо і за прикладом Південної Кореї, Ізраїлю та Польщі державі доведеться звернутися до мобільних операторів і банків, щоб контролювати умови карантину через моніторинг мобільних мереж", - заявив Геращенко.

Интересная история случилась сегодня с одной девушкой, прилетевшей из эпицентра эпидемии - рейсом Барселона-Борисполь в...

Geplaatst door Антон Геращенко op Maandag 23 maart 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати зареєстровані у відділенні об'єкти відправлення.

Як повідомляв портал Знай.uа, оператори мобільного зв'язку скасували плату за дзвінки в роумінгу на гарячі лінії держустанов України, які надають інформацію про поширення коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, що оператор Lifecell "зазирнув" до кишені українця і залишив його без копійки.