Телеграм-канал "Інсайдер UA" розповсюдив відео, як дезінфікують під'їзди у багатоповерхівках Дніпра. Однак, як повідомляється, така процедура проходить і в інших українських містах. На відео можна побачити, як працівники відповідних служб в спеціальних костюмах ходять по під'їздах і розпилюють дезінфекційні засоби на входах в будинки.

У підписі до відео говориться: "В містах України почали дезінфікувати під'їзди. Ось як це виглядає в Дніпрі. І так, камеру перед дезінфекцією встановлювати обов'язково, інакше не буде ефекту".

До речі, у період карантину від коронавіруса, в українських містах активізувалися злочинці. Так, в соціальних мережах користувачі розповідають, що у двері стукають так звані "дезінфектори", які пропонують послугу дезінфекції квартир. Потім вони знешкоджують мешканців квартири і грабують її. Тому українців закликають бути пильними і не відкривати двері грабіжникам, адже офіційні служби ніяку дезінфекцію саме квартир не проводять.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.