В середу, 25 березня, у акваторії Тихого океану стався землетрус магнітудою 7,2. На Курилах евакуювали 400 осіб і оголосили тривогу цунамі.

Осередок землетрусу знаходився на глибині в 250 км на південний захід р. Північно-Курильська, сейсмоподія відчувалася в Північно-Курильску. Відзначається, що в приміщеннях розгойдувалася меблі і падали предмети, люди вибігали на вулицю.

Землетрус в Загребі, скріншот: YouTube
Землетрус в Загребі, скріншот: YouTube

За попередніми даними, потерпілих і руйнувань немає. Мешканців острівного регіону просять зберігати спокій і слідкувати за повідомленнями, які надходять по гучномовному зв'язку, а також від представників органів влади.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За даними надзвичайного відомства, в населеному пункті організована робота комісій по перевірці об'єктів життєзабезпечення. За наявною інформацією, наслідком землетрусу стане цунамі, хвиля досягне Курильських островів. За попередніми даними, орієнтовний час підходу хвилі цунамі – 15.04.

Там обстежують будівлі на предмет пошкодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в епіцентрі коронавірусу, де досі залишаються українці, стався потужний землетрус.

Як повідомляв Знай.uа Марс вперше атакувала людська біда, що загрожує майбутньому будинку землян.

Знай.uа писав, землетрус вразив дві країни, загинули дорослі і діти, тисячі будинків в руїнах.