З Хорватії прийшли вельми тривожні новини. В столиці, в місті Загреб, сталися два потужних землетруси. В результаті природного удару центральні вулиці міста зустрілися з руйнуваннями.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

В сою чергу Європейський середземноморський сейсмологічний центр зазначив, що епіцентр підземного поштовху магнітудою 5,3 стався рано вранці, приблизно о 6:30, за сім кілометрів на північ від Загреба на глибині 10 кілометрів. Через півгодини в місті стався ще один землетрус магнітудою 5,0. В результаті землетрусу впала частина верхівки південної вежі центрального собору столиці Хорватії.

Також через землетрус в деяких районах столиці було відсутнє водопостачання і електрика. За інформацією місцевих екстрених служб, жертв немає. Очевидці повідомляють про серйозні пошкодженнях в Загребі, на деяких вулицях утворилися завали з цегли, обсипалися з постраждалих будівель.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в епіцентрі коронавірусу, де досі залишаються українці, стався потужний землетрус.

Як повідомляв Знай.uа Марс вперше атакувала людська біда, що загрожує майбутньому будинку землян.

Знай.uа писав, землетрус вразив дві країни, загинули дорослі і діти, тисячі будинків в руїнах.