В Італії, де станом на кінець березня 2020 року знаходиться епіцентр небезпечного коронавірусу covid-19, місцеві жителі зіткнулися з жорсткими заходами карантину. Так, мешканка міста Нові-Легурі на ім'я Сара розповіла, що робить місцева влада.

Відеозапис зі зверненням жінки з'явився в соціальних мережах.

Италия идет на беспрецедентные меры в борьбе с нарушителями карантина - теперь их будут штрафовать от 400 до 3000 евро Подробнее - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q Мы связались с жительницей итальянского городка Нови-Легури Сарой, чтобы она рассказала, как итальянские власти контролируют ситуацию в стране. Она заявила, что может выйти из своего дома на расстояние не более ста метров. Если дальше, то должна быть причина - работа, супермаркет или аптека. При себе на улице необходимо иметь бумагу, в которой указывается причина выхода, откуда пришли и где живете. "Если полицейский обнаружит, что вы живете не рядом с этой улицей, он может оформить на вас протокол и вы заплатите штраф в размере 2 тысячи евро или проведете 3 месяца в тюрьме", - сказала Сара. Премьер-министр Италии Конте заявил, что вопрос о продлении ЧП до 31 июля не рассматривается. "Я верю, что все закончится раньше", - подчеркнул он. За прошедшие сутки в Италии от коронавируса умерли 743 человека, общее количество жертв возросло до 6820.

Geplaatst door Pavlovsky News op Dinsdag 24 maart 2020

За словами Сари, жителям міста не дозволяється відходити від свого будинку на відстань більше, ніж 100 метрів. Щоб пройти далі необхідна вагома причина — робота, покупки в супермаркеті або аптеці. При собі на вулиці необхідно мати папір, у якому вказується причину виходу, звідки прийшли і де живете.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Якщо поліцейський виявить, що ви живете не поруч із цією вулицею, він може оформити на вас протокол і ви заплатите штраф 2 тисячі євро, або проведете 3 місяці у в'язниці", - повідомила Сара.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко звернувся до Кабміну: число хворих на Covid-19 зростає, кияни обурюються.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус забрав життя тернополянина, Україна оплакує ще одну жертву небезпечної зарази.

Знай.uа писав, "Зеленський передбачив карантин" - в мережі спливло пророче відео.