Ляшко зізнався, як за допомогою часнику та дружини робить собі приємно – "Вона у мене…"

Найвідоміший український "радикал" та, як кажуть в народі, політик-пенсіонер Олег Ляшко розповів, що в мережі з'явилося цікаве інтерв'ю, де він розповів про романтичні сюрпризи для коханої дружини, а також розказав свій секрет щасливого життя.

Ляшко, фото з вільних джерел
Ляшко, фото з вільних джерел

В Італії пішли назустріч заробітчанам, що буде з забутими українцями в період карантину

З'явилася інформація, що італійська влада вирішила продовжити до 15 липня дію всіх документів і видів на проживання для громадян України, у яких у період карантину закінчився строк дії документів. Про це повідомляє пресслужба посольства України в Італії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заробітчани, фото з вільних джерел
Заробітчани, фото з вільних джерел

Вареники з футболки – відомий виробник намагався нагодувати покупців одягом, фото

Унікальний випадок стався у Харкові. Саме там в одному з місцевих супермаркетів чоловік придбав вареники з капустою, а отримав "унікальний" подарунок, а точніше заморожену футболку, яка була в пачці.

Відтак, як відзначається, один з жителів Харкова вирішив поласувати варениками з капустою та обрав виробника "Laska". Щоправда, коли намагався їх приготувати, то був шокований - в пачці він знайшов футболку.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

"Вас не побачать, бл*ть, у закритій труні" – через карантин мери міст розганяють населення по будинках

Як відомо, наразі в Італії коронавірус масово викошує тамтешнє населення. Відтак, мери деяких міст не зуміли стриматися та почали розганяти людей за допомогою нецензурної лексики.

Варто зауважити, на сьогодні в Італії хворих вже понад 80 тис. осіб, з них близько 7,5 тис. загинули. Тому, влада там вже давно ввела жорсткий карантин — люди можуть виходити на вулицю, лише, купити продукти або зайти в аптеку.

Коронавірус, фото: Getty Images
Перевезення, фото: Getty Images

Коронавірус швидше "викошує" курців та оминає противників цигарок, - МОЗ

У Міністерстві охорони здоров'я України спростували інформацію стосовно того, що люди, які не палять, є в зоні ризику та швидше інфікуються коронавірусом, аніж ті, які курять.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images