Пандемія коронавіруса стала надзвичайною ситуацією для всього світу. Глобальний карантин і заборона туристичних поїздок є вимушеними заходами для попередження подальшого розповсюдження хвороби.

На даний момент єдиним способом вберегтися від хвороби є самоізоляція і скасування туристичних поїздок в тому числі. У зв'язку з цим авіакомпанія Join UP! звернулася до своїм клієнтам та туроператорам.

Вони закликали не скасовувати поїздки, а перебронювати їх на інші дати і на це є безліч причин.

У компанії зазначили, що вирішили запропонувати альтернативу тим, чия поїздка постраждала через пандемії хвороби, щоб зберегти можливість відпочинку і не втратити витрачені кошти.

"Тому закликаємо наших туристів здійснювати перебронювання своїх турів на більш пізній період до 31 жовтня 2020 року. Поки це є оптимальним варіантом для всіх — туристів, турагентів і туроператорів. В іншому випадку туроператор залишає за собою право анулювати заявки з утриманням фактично понесених витрат, сума яких може складати до повної вартості туру. Просимо туристів, які придбали тури в період відпочинку з 14 березня по 24 квітня, звертатися до своїх турагентів. Всім турагентам буде направлено більш докладні інструкції по обробці звернень туристів", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Коронавірус наклав "табу" на популярний курорт українців, де тепер лютує смертельна інфекція.

Як повідомляв Знай. ua, число українців, що повернулися додому з усього світу, наближається до 100 тисяч.

Також Знай. ua писав, що українці масово відмовляються від путівок через коронавіруса.