У п'ятницю, 3 квітня, погода продовжить тішити українців весняним теплом і сонцем. Лише в західних областях країни ввечері можливий невеликий дощ, а в Карпатах – сніг. Температура повітря в Україні підніметься до +12 +14 градусів.

Наблизиться атмосферний фронт з північного заходу Європи. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Тому наші західні області 3 квітня прикриє хмарами, і ввечері там пройде невеликий дощ, у Карпатах зі снігом", - написала Діденко.

У Києві прогнозується мінлива хмарність, а також сонце. Вдень температура повітря буде до +14 градусів. Вітер буде помірний, південно-західний, 5-10 метрів на секунду.

Фото з супутника (фото внизу) гарно показує масштабну смугу антициклону, зони високого атмосферного тиску, сухого...

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 2 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

3 квітня відзначається день пам'яті святого Кирила, єпископа Катанського. Якщо у цей день при сході сонця у небі спостерігаються червоні кола, то рік обіцяє бути родючим. З цього часу починають набухати бруньки смородини. З'являються білі плиски.

погода на 3 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.