Як фермери відреагували на новий земельний закон Зеленського

Фермер з Дніпропетровщини Олександр Ревуцький, який орендує сто паїв, а це 500 гектарів землі, розкритикував земельний законопроект, який напередодні взяли народні депутати у Верховній Раді.

Отже, за його словами, це не закон, а повне "дно", адже в ньому є маса порушень і не справедливості щодо фермерів, які працювали все життя і тих, хто тільки освоюється в цьому бізнесі.

В Україні підвищився пенсійний вік для жінок

Черговий етап підвищення пенсійного віку для жінок вступив в силу з 1 квітня. Відтепер жінки в Україні зможуть виходити на пенсію у віці 59 років і шести місяців, хоча до 1 квітня цей вік був на пів року менше – 59 років. А через рік, з 1 квітня 2021 року, піти на заслужений відпочинок жінки зможуть в 60 років.

Пенсіонери, фото Уніан
Пенсіонери, фото Уніан

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Пенсійний вік для жінок передбачений ст. 26 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" і визначається в залежності від дати народження жінки. Вік виходу на пенсію жінок поступово зростає, і це є частиною пенсійної реформи 2017 року.

Мосейчук в прямому ефірі висловила депутатам все в обличчя

Ведуча програми ″Право на владу″ Наталія Мосейчук не стримала своїх емоцій і прямо в прямому ефірі сказала все, що думає про депутатів.

Черговий випуск ток-шоу цього разу відбувся за новим карантинними правилами. У студії перебувала лише ведуча і знімальна група. Глядачів у студії не було, а всі запрошені на програму гості були в он-лайні на Skype-зв'язку.

По всій Україні запрацювали безкоштовні пральні

Американська компанія P&G спільно з благодійним фондом "Карітас України" запускають соціальну ініціативу "Турбота в кожен дім". Отже, в рамках цієї програми пенсіонери, люди з інвалідністю, а також ті, хто потрапив у складну життєву ситуацію, зможуть безкоштовно погладити одяг.

Пенсіонерка, фото: Pixabay
Пенсіонерка, фото: Pixabay

Як зазначається, у зв'язку з карантином, викликаного коронавірусом, представники фонду будуть забирати брудні речі і повертати їх чистими. Зараз же безкоштовні пральні працюють у п'ятнадцяти містах по всій території України:

Київ, Львів, Одеса, Харків, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, Дніпропетровськ, Ужгород, Чортків, Дрогобич, Борислав, Коломия, Краматорськ, Старобільськ.

Куди звертатися при підозрі на covid-19

Сьогодні далеко не всі українці уклали угоди з сімейними лікарями. Куди звертатися громадянам, якщо у них виникне підозра н коронавірус.

Про це йшлося в ефірі програми ″Право на владу″. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко відповів на питання, яке турбує багатьох українців.

Головний санлікар розповів, як змінились правила тестування на коронавірус.

Головний санлікар розповів, як змінились правила тестування на коронавірус. Хворому більше не потрібно їхати до стаціонару, щоби здавати зразки біоматеріалу . Є 547 мобільних бригад, які, за рішенням сімейного лікаря або лікарів швидкої, мають приїхати за зразками до хворого додому. Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я України, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі програми «Право на владу».

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 2 april 2020

За словами Ляшка, громадянам, які не уклали договір з сімейним лікарем, при необхідності здати тест на коронавірус необхідно телефонувати на гарячу лінію.