З Рівненської області прийшли досить темні новини. З'явилася інформація, що навіть під час карантину на "Укрзалізниці" тривають крадіжки. Так, в місті Здолбунів копи спіймали на гарячому двох працівників залізничного депо. Чоловіки мали намір вкрасти 2 тонни дизельного палива.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих правоохоронних органів.

Крадіжка палива на "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Крадіжка палива на "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

Копи заявили, що зловмисники поставили справу на потік, такий висновок можна зробити за спеціально обладнаному мікроавтобуса Renault Trafic. В якому замість пасажирських сидінь в автомобілі були встановлені дві ємності по одній тонні кожна, а також насоси для перекачування палива.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Для виконання "замовлення" у працівника залізниці, який відповідав за заправку локомотивів та інших працівників депо, які були на зміні, також заздалегідь було облаштовано систему "постачання": подовжений шланг, який пролягав через спеціальний отвір у бетонній огорожі. Зловмисники встигли заправити майже дві тонни пального, коли їх викрили на місці злочину", - прокоментували інцидент у поліції.

Також відомо, що "солярку" і "бусик" шахраїв вилучили. Поліція порушила кримінальну справу, слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до злочину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дожили — нового тимчасового главу УЗ українцям вибирали іноземці по Skype.

Як повідомляв Знай.uа Львів заповнять тисячі заробітчан з Польщі — що змусило українців бігти в охоплену коронавірусом батьківщину.

Знай.uа писав, зарплата в сотні тисяч і солідна премія — скільки заробляє Кабмін, поки українці сидять на карантині.