Оператор мобільного зв'язку Lifecell широко використовується у всіх містах України. Багато клієнтів відзначають якісне покриття та вигідні тарифи. Все було б добре, якби не одне "але" — згідно з численних відгуків на майданчиках, оператор "краде" гроші. Абоненти відзначають несанкціоноване зняття коштів з рахунку, при цьому суми можуть сягати від 5 до 100 гривень. При цьому жодних повідомлень про зняття коштів або пояснень цьому абоненти не отримують.


На сайті незалежних відгуків otzyvua.net читаємо наступне:
"Сьогодні зняли 5 гривень. Не дзвонив, не замовляв тарифний план і т. д. Оператор заявив що вони мені ПРИЗНАЧИЛИ тарифний план...нормально, без моєї згоди. Треба називати речі своїми іменами, просто вкрали гроші! І це не перший випадок, як то поповнив 20 гривень, через два дні, ні грошей. Дзвоню до оператора, ну ми вам призначили тарифний план де списується 10 гривень в день...".

Будьте уважнішими у разі такого зняття. Нехай сума і незначна на перший погляд, але тільки уявіть, скільки грошей "краде" оператор, списавши з кожного свого абонента по 5 гривень? Нагадаємо, Lifecell — один з найбільш використовуваних операторів у країні. Вимагайте пояснення за що, за жодних обставин і на якій підставі зняли гроші з вашого рахунку, або вимагайте повернення коштів. У разі, якщо подібне повториться, має сенс змінити оператора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що клієнт мобільного оператора Lifecell поскаржився на шахрайство.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Водафон, Лайфсел і Київстар скасували плату за дзвінки в роумінгу на гарячі лінії державних установ України.

Також "Знай.іа" писав, що Vodafone звинуватили в крадіжці грошей і обмані своїх же клієнтів.