Обшуки в Eurolab Пальчевського – СБУ нагадали про всі проколи і "зашквари", є чим зайнятися, крім лабораторій

Кандидат політичних наук Дмитро Співак відреагував на гучні обшуки у провідній столичній лабораторії Eurolab, власником якої є журналіст та політолог Андрій Пальчевський, та заявив, що українська влада вчергове пробила дно.

Варто зауважити, що не так давно СБУ нагрянула з обшуками в лабораторію Eurolab, адже нібито працівники саме цього медзакладу приховали 5 тестів на коронавірус, які були зроблені напередодні.

Андрій Пальчевський, фото YouTube
Андрій Пальчевський, фото YouTube

Тіна Кароль втекла від обіймів мами Дана Балана - "Вона била Потапа"

Як відомо, вже досить довгий час відомій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль приписують роман з виконавцем Даном Баланом. Фанати також невпинно продовжують підтримувати любовний зв'язок між знаменитостями. І цей раз не став винятком. На сторінці шанувальників у соціальній мережі Instagram з'явилося чергове відео за участю зоряної пари.

Фото Instagram Тіни Кароль
Фото Instagram Тіни Кароль

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прогулявся парком або забув маску – що робити, коли до вас підійшов коп та хоче "влупити" штраф

Як відомо, через коронавірус в Україні вже з 6 квітня посилюють обмежувальні заходи, які триватимуть щонайменше до 24 квітня. Відтак, за порушення нових правил передбачаються космічні штрафи - від 17 до 34 тисяч гривень, а в деяких випадках і взагалі загрожує кримінальна відповідальність.

карантин, фото: Associated Press
карантин, фото: Associated Press

Помер Іван Вакарчук: чим запам'ятався колишній депутат, міністр, батько

Як відомо, з життя пішов легендарний 73-річний Іван Вакарчук – український фізик, політик, громадський діяч, екс-міністр, а також батько музиканта та лідера фракції "Голос" Святослава Вакарчука.

Вакарчук, фото з вільних джерел
Вакарчук, фото з вільних джерел

Здійсни мрію за 21 день - як припинити відкладати на завтра і змінити своє життя

На лінь ображатися не варто, вона у деяких моментах рухала прогресом. Саме ліниві люди вигадали пральну машинку, микрохвильову піч і навіть останні моделі смартфонів.

Але що робити, коли так кортить жити краще і чогось досягти більшого, аніж маєте на сьогоднішній момент? До вашої уваги система, котра працює просто і беззаперечно навіть із тими, хто у себе не вірить.

Кіану Рівз, фото: Getty Images
Кіану Рівз, фото: Getty Images