В столиці по-новому закликали людей дотримуватися жорстких правил карантину, введеного через коронавірус. Відтак, над містом літав квадрокоптер та вмовляв дотримуватися правил, аби вберегти себе від Covid-19.

Про це пише "ТСН".

Як відзначається, закликали правоохоронці людей дотримуватися правил карантину в столичному Гідропарку. Саме там людей попереджали про жорсткіші правила, які будуть введено вже з понеділка по всій території України.

Скріншот з відео

Водночас до моральної підготовки щодо посилення заборон було залучено і квадрокоптер. Правоохоронці записали на нього аудіоповідомлення, яке було чути близько на 30 метрів. За словами представників аеропідтримки національної поліції, вони впевнені, що знайдуть всіх порушників та будуть надалі використовувати дрони.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До слова, за даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 5 квітня в Україні 1251 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 32 летальних, 25 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 156 нових випадків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психіка під час карантину – як самоізоляція здатна вплинути на людину.

Як повідомляв Знай.uа тотальне безробіття і зубожіння — карантин в Україні нищить провідні галузі.

Знай.uа писав, українцям продають небезпечні антисептики – підроблені засоби залишають опік і не тільки.