У декого через ситуацію, що склалась із коронавірусом в Україні, терпіння лопнуло, як мильна бульбашка. Так, відома своєю відвертістю журналістка Мар’яна П’єцух написала на своїй facebook-сторінці гнівний допис.

Скріншот повідомлення

"Ай, короч, буду крити матом. Кон*ені тварі. Штраф без маски - 17 тис. грн. С*ки, а де штрафи, хто х*рь синтетичну під виглядом мед маски за 20 грн продає. Де куля в лоб, хто вивіз маски нормальні з країни за копійки? Де, с*ки, штрафи за респіратоти в десять разів дорожчі. Де, бл*ді, штрафи і кримінал, що лікарі деякі в тряпках марлевих ходять? Де, кончені ви наші, логіка, що люди носячи тиждень ту саму маску брудну за 20 грн, в рази себе ризику наражають? Ви не в курсі, що для більшості українців 100 грн в тиждень на маски, точніше їх імітацію - це розкіш? А тепер ще й безробітних українців, мать вашу", - як крик душі пише автор.

Українку просто не на жарт розлютило, що простих людей закликають шити собі тряпочки, а самі ходять в респіраторах найкрутіших.

"Обмотайтеся, с*ки, тряпками і подихайте. І не забудьте на тряпочку лого поліції, щоб красіво. І пам'ятайте, вологість на тряпочці від дихання - це додатковий ризик. Будьте здорові, с*ки", - на оптимістичній ноті завершила автор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше