Відомий лікар-педіатр, автор багатьох книг про здоров'я і телеведучий доктор Євген Олегович Комаровський порадував шанувальників новою фотографією в своєму Instagram.
Від виснажливих і тривожних новин доктор вибрався на природу, в ліс. На життєрадісному фото усміхнений лікар лежить в жовтих кольорах,

“Ніяких соціальних контактів — тільки жовті квіти”, — таким підписом лікар супроводив знімок. В коментарях фанати стали захоплюватися його оптимізмом, а деякі запитали, як же заклик “залишатися вдома”. А одна користувачка так розчулилася, що навіть запитала: “Євгене Олеговичу, що потрібно, щоб ви стали нашим міністром охорони здоров'я?” І справедливо, адже радами Комаровського зачитуються багато сімей на пострадянському просторі.

Панікувати за епідеміологічної ситуації, що склалася не має сенсу. Навпаки, свіже повітря далеко від великих міст і місць скупчення людей йде на користь як фізичному, так і емоційному здоров'ю. Будьте в гармонії з собою і з природою, і звертатися до лікарів не доведеться.

Доктор Євген Комаровський (скріншот You Tube)
Доктор Євген Комаровський (скріншот You Tube)

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський порадив простий спосіб дезінфекції одягу, жоден вірус не виживе.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Лобода і доктор Комаровський розвіяли головні міфи про коронавирусе, чого категорично не можна робити.

Також Знай. ua писав, що доктор Комаровський зробив гнівну заяву.