Відомий лікар, кандидат медичних наук і телеведучий Євген Комаровський, який раніше розповів, якими засобами боротися з коронавірусом, порадив, чим можна дезінфікувати руки, якщо немає мила.

Так, за словами доктора Комаровського, в якості чудового санітайзеру можна використовувати алкогольний напій ″Абсент″. Про це він записав ролик, який активно поширюють в мережі.

Багатьом сподобався такий "рецепт" санітайзеру, однак, користувачі вважають, що такі "ліки" краще застосовувати всередину.

Знайшлись навіть бажаючі розпочати дослідження з Абсентом. Так, до Комаровського звернувся Лев Кізнер, який запевняє, що 30 мл в день цього напою захищає від вірусних інфекцій. Кізнер запропонував Комаровському розпочати клінічні випробування

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

″Відчув величезну користь від своєї просвітницької діяльності! Розповів про те, що абсент можна використовувати в якості санітайзер (все-таки 70% алкоголю) і тут же з'явився хороший чоловік Лев Кізнер, який виявляється майстер з виробництва абсенту. Каже, що в дозі 30 мл в день захищає від вірусних інфекцій і пропонує почати клінічні випробування. Ось я і думаю: дезінфікувати руки чи почати випробувальний прийом всередину?″, - жартує Комаровський в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський розповів, якими засобами боротися з коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.ua, романтичний Комаровський втік від пандемії на лоно природи

Також Знай.ua писав, Комаровський розкритикував посилення карантину