Священники московського патріархату вже поливали водою тротуари, їздячи верхи на автомобілях, наче на конях. У Владивостоці взагалі попи перейшли на новий рівень провели морський хресний хід проти коронавірусу. Фото з прокаташок попів оприлюднили у телеграм-каналі Лента дна.

Таким чином вони швидше за все боряться з коронавірусом, мовляв свята вода повинна прогнати китайську "чуму" з Росії.

"О, щось новеньке. Священиків на вертольотах ми бачили. В розкішних тачках теж. Настав час катерів! У Владивостоці провели морський хресний хід проти коронавірусу", - йдеться у повідомленні.

Виявляється, представники Владивостоцької єпархії на катері обійшли акваторію столиці Далекого Сходу з молитвою, щоб захистити місто від епідемії коронавіруса. Також священнослужителі проїхали по місцевих дорогах. Головними атрибутами хресного ходу стали: регіональна святиня – "Порт-Артурская" ікона Божої Матері і ковчег з часткою мощей апостола Андрія Первозванного.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У священної церемонії взяли участь секретар єпархії протоієрей Ігор Талько, клірики храму святих рівноапостольних Кирила і Мефодія ієрей Ілля Талько та ієрей Костянтин Талько.

Московські попи, фото youtube
Московські попи, фото youtube

"Священнослужителі здійснювали молебний спів про позбавлення від шкідливого пошесті і акафістное спів Пресвятої Богородиці",– зазначила прес-служба Владивостоцької єпархії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Китаї зафіксована перша смерть від невідомого хантавірусу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Як повідомляв портал "Знай.uа" як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації