Індія вводить повну тритижневу заборону на вихід з будинку з півночі 25 березня. У країні з населенням 1,3 млрд осіб зареєстровано 482 випадків зараження коронавірусом, дев'ять осіб померли.

Він торкнеться всього населення країни - 1,3 мільярда людей. Про заборону залишати житло було оголошено лише за чотири години до вступу в силу. На даний момент в країні зареєстровано 482 випадків зараження коронавірусом, дев'ять осіб померли.

У соцмережах опублікували відео, як в індійському штаті Пенджаб поліція кийками заганяє жителів на карантин.

В Індії було виявлено 485 випадків захворювання на коронавірус, 9 осіб померли, проте в країні посилюється тривога з приводу його поширення в збіднілих громадах і нездатності системи охорони здоров'я впоратися з ситуацією.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ця тенденція викликає занепокоєння, оскільки сільські райони мають обмежену інфраструктуру для боротьби зі спалахом", – зазначають в індійському МОЗ. Населення Індії – 1,3 млрд чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше