Українцям на найближчу добу пообіцяли сильне зниження температури повітря. За інформацією синоптиків, в ніч на середу, 8 квітня, очікуються заморозки 0-5°.

Про це стало відомо завдяки повідомленню фахівців з Укргідрометцентру.

Весна, фото: teren.in.ua
Весна, фото: teren.in.ua

"Вночі 8 квітня у східних та Запорізькій областях сильні заморозки 0-5° (II рівень небезпеки - оранжевий); у Херсонській, Дніпропетровській областях заморозки на поверхні грунту 0-5° (I рівень небезпеки — жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Синоптики б'ють на сполох, адже через різкі температурні перепади врожай може опинитися під загрозою. Тепер фермерам варто задуматися, як врятувати посівний сезон. Проте, тепер все у владі природи.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, у середу, 8 квітня вологість повітря в Києві складе від 21 до 44%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +6 до +19 градусів. Схід сонця у цей день у Києві спостерігатиметься о 06:15, а захід можна побачити о 19:43.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як посіяти травичку, щоб реготати з муравкою — календар на березень для городників.

Як повідомляв Знай.uа як посадити навесні червоний буряк на борщ – секрети доброго врожаю.

Знай.uа писав, у Києві різко подорожчають продукти, що доведеться викинути з холодильника назавжди.